ФОТО ГАЛЕРИЈА: ДЕНЕШНАТА СОСТОЈБА НА РЕКАТА БРЕГАЛНИЦА ВО БЕРОВО

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ДЕНЕШНАТА СОСТОЈБА НА РЕКАТА БРЕГАЛНИЦА ВО БЕРОВО
декември 12 22:42 2021

Фото галерија: Преку нашиот објектив денес ви претставуваме галерија од денешната состојба на река Брегалница и што се беше извадено од реката при денешното расчистување.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.