(ФОТО) ВМРО-ДПМНЕ ЈА ОБЈАВИ СВОЈАТА АГЕНДА ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ.

(ФОТО) ВМРО-ДПМНЕ ЈА ОБЈАВИ СВОЈАТА АГЕНДА ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ.
септември 26 20:32 2021

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата ја објавуваат агендата на настани за претстојните локални избори.

Предизборната кампања почнува утре, а еве каква е агендата на партијата:

  Категории: