УЖАСОТ ШТО НИКОЈ НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ГО ДОЖИВЕЕ.

УЖАСОТ ШТО НИКОЈ НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ГО ДОЖИВЕЕ.
јуни 04 14:06 2018

Без разлика кој/а си и што имаш направено во животот, сепак од новите луѓе во твојот живот треба да очекуваш да покажат минимално човеково достоинство и да имаат Фејсбук или барем Инстаграм, или нешто од нешто на интернет. Дилемата е, ако нема ништо од ова како воопшто можеш да му веруваш на таков човек дека постои.

 

Извор: off.net.mk

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.