ТУБОРГ ЗАБАВА ОВАА САБОТА ВО КЛУБ РИВЕР.

ТУБОРГ ЗАБАВА ОВАА САБОТА ВО КЛУБ РИВЕР.
јули 04 16:59 2018

Клубот Ривер – Делчево и оваа сабота е главната дестинација за топ забава во регионот.Овојпат Туборг ви ја претставува забавата кој не треба да ја пропуштите.За музичката програма е задолжен Dj DAVID KAY.Дојдете на ладно пиво и добра журка и забавувајте се до раните утрински часови со Туборг во клубот Ривер.

  Категории: