ТРИ ГОДИНИ РИВЕР КЛУБ СО ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА.

ТРИ ГОДИНИ РИВЕР КЛУБ СО ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА.
јуни 12 13:35 2018

Драги Пријатели
*Club RIVER со особено задоволство ве поканува на ГОЛЕМАТА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА по повод ТРЕТИОТ РОДЕНДЕН.
*Оваа вечер нека биде најдобрата до сега…
**СРЕДА 13ти Јуни** со почеток од 22:00 часот и еден од најдобрите Dj MATS, заедно со NO END и нашиот BLENDIMORE.
*Роденденска забава со многу изненадувања, награди од прекрасните хостеси и Бадел промоции:
– Коњак = 900 ден. + 3 пепси
– Водка = 900 ден. + 1Л џус
– Џин = 900 ден. + 3 7up
– Шток = 1300 ден. + 3 пепси
– Рум = 900 ден. + 3 води

 

 

  Категории: