ТРИТЕРОЛ ДОНИРАШЕ ВИЗЕРИ ЗА БЕРОВСКИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ И ЛЕКАРИ.

ТРИТЕРОЛ ДОНИРАШЕ ВИЗЕРИ ЗА БЕРОВСКИТЕ ПОЛИЦАЈЦИ И ЛЕКАРИ.
април 15 01:33 2020

Подружницата на Тритерол во Берово како опшествено одговорна компанија денес донираше визери за потребите на лекарите од Здраствен дом Берово и Полициската Станица во Берово.Со оваа донација како што истакнуваат од Тритерол, сакаат да им помогнат на полицајците и лекарите од Берово и да покажат  подготвеност за соработка и солидарност во овие моменти кога е најпотребно во нашата земја.

Заблагодарувајќи се за донацијата, претставниците од Здравниот До и Полициската станица во Берово, истакнаа дека донацијата доаѓа во вистински момент и оти ќе биде веднаш распределена онаму каде е најпотребна.

  Категории: