СООПШТЕНИЕ: ВО САБОТА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ГРАЃАНСКА СПОРТСКА ТРИБИНА.

СООПШТЕНИЕ: ВО САБОТА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ГРАЃАНСКА СПОРТСКА ТРИБИНА.
јули 18 22:46 2018

Иницијативен одбор на група на граѓани во соработка со Сојузот на училишен спорт СУС Берово, ги информира граѓаните на Општина Берово, дека на ден 21.07.2018 година (Сабота) во 20 часот во просториите на Бизнис инкубаторот, ќе се одржи граѓанска спортска трибина со следниот дневен ред:

  • Изготвување на монографија 100 години постоење на спортска активност во Малешевијата
  • Реафирмација и предлог програма за организациската поставеност на ФК Малеш – Берово.

На трибината сите присутни ќе имаат можност да дебатираат на дадената тема и да даваат свои предлози и размислувања а исто така ќе бидат запознаени со актуелната состојба со која се соочува спортот во Берово.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.