СЕМЕЈСТВОТО ЗАФИРОВСКИ ЧИЈ ДОМ БЕШЕ ЗАФАТЕН ВО ПОЖАР УПАТИ БЛАГОДАРНОСТ ДО СОЛИДАРНОСТА НА ПЕХЧЕВЦИ.

СЕМЕЈСТВОТО ЗАФИРОВСКИ ЧИЈ ДОМ БЕШЕ ЗАФАТЕН ВО ПОЖАР УПАТИ БЛАГОДАРНОСТ ДО СОЛИДАРНОСТА НА ПЕХЧЕВЦИ.
март 16 13:27 2022

Објава на Љупка Буба Зафировска:

Животот е непредвидлив, за само еден миг може да те направи бескрајно среќен, но и бескрајно тажен и немоќен, во миг на голема несреќа која ја зафати нашата фамилија, солидарноста која ја покажавте сите Вие при гасење на пожарот не направивте среќни и ни влеа надеж и во најтешките моменти за нашата фамилија, затоа од срце сакаме да Ви заблагодараме. Голема благодарност упатувам до Градоначалникот на Општина Пехчево, институциите, противпожаните екипи, роднини, пријатели, сограѓани, познати и непознати лица, сите вие покажавте огромна пожртвуваност и несебичност во миговите кога пожарот беснееше во нашиот дом и пустошеше, не само по домот, туку и по нашите спомени и животи. Пруживте помош тогаш, но се надеваме и деновите потоа, бидејќи помошта е неопходна и потребна … ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ….ОД СРЦЕ ФАМИЛИЈА ЗАФИРОВСКИ…

Видео од пожарот кој избувна во понеделник попладне во домот на Зафировски:

https://youtube.com/shorts/NwF37k3CINw?feature=share
  Категории: