РЕПОРТАЖА:Во колибата на Рицарот

РЕПОРТАЖА:Во колибата на Рицарот
март 22 13:01 2018

Една прекрасна приказна за доживувањата и убавите моменти и гледки на група младинци, како и преставување на традицијата на подготвување традиционално беровско гравче и беровска трпеза во зимски услови  во колибата на Рицарот која се наоѓа на границата со Бугарија, поточно над преминот Клепало.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.