РАСПОРЕД ЗА ВЛЕЗ И ИЗЛЕЗ НА УЧЕНИЦИ ВО ООУ “ДЕДО ИЉО МАЛЕШЕВСКИ” БЕРОВО

РАСПОРЕД ЗА ВЛЕЗ И ИЗЛЕЗ НА УЧЕНИЦИ ВО ООУ “ДЕДО ИЉО МАЛЕШЕВСКИ” БЕРОВО
август 31 10:35 2021

Од утре започнува новата школска година, со физичко присуство на учениците.Еве го во продолжение, распоредот за влез и излез на учениците во ООУ “Дедо Иљо Малешевски” во Берово.

vlez-izlez-1
vlez-izlez-2
vlez-izlez-3
  Категории: