ПРОМО ВИДЕО ОД НАСТАНОТ ”МАНАКИЈА САУНД ФАКТОРИ”.

ПРОМО ВИДЕО ОД НАСТАНОТ ”МАНАКИЈА САУНД ФАКТОРИ”.
мај 25 19:07 2020

Настанот ”Манакиа Саунд Фактори”,кој група на младици пред неколку дена го организираа за стопирање на уништувањето и загадувањето на Беровските шуми, побуди голема заинтересираност не само во нашиот град, туку и надвор од границите на државата.Повеќе истомисленици го одобрија ваквиот начин на дејствување и ја поздравија идејата за за таков вид на културно,музичко и активистичко делување за зачувување на средината во која живееме.

Организаторите во моментот се во подготовки на уште еден ваков настан кој наскоро повторно ќе се одржи на прекрасните делови на Малешевијата, но локацијата не ја откриваат, секоја поддржка и соработка е добредојдена велат тие, за уште поголема промоција на градот и она што го поседуваме и подигање и креирање на јавното мислење.

Во продолжение погледнете го промотивното видео од настанот.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.