ПРЕМИЕРНО:МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 8 АПРИЛ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ.

ПРЕМИЕРНО:МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 8 АПРИЛ МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА РОМИТЕ.
април 08 22:06 2021

Денес е денот посветен на Ромите, па затоа како што кажавме, премиерно на порталот Малеш Нет, погледнете го музичкиот концерт од нашите професионални Беровски музичари, со кој го честитаат 50 годишниот јубилеј на денот на Ромите 8 Април . Уживајте…..

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.