Почина познатиот српски пејач Џеј Рамадановски.

Почина познатиот српски пејач Џеј Рамадановски.
декември 06 18:14 2020

Српскиот пејач Џеј Рамадановски почина на 56 годишна возраст.

Локалните мердиуми јавуваат дека во неговиот дом пристигнала екипа на Итна помош во обид да го реанимира пејачот, но не успеале во борбата за неговиот живот.

-Одам кон Дорчол, ми се јавија и ми кажаа дека не можат да го разбудат. Сигурно починал, беше во многу лоша здравствена состојба, но не станува збор за коронавирус, изјавил кусо неговиот менаџер за Мондо.рс.

Здравјето на пејачот веќе неколку години било влошено, а во последното интерју истакнал дека никаде не се движи бидејќи Ковид-19 за него би бил погубен.

Џеј Рамадановски е роден во Белград на 26 мај 1964 година.