ПОЧЕТОКОТ НА ВИКЕНДОТ НА ЖУРКА ВО ДЕЛЧЕВО.

ПОЧЕТОКОТ НА ВИКЕНДОТ НА ЖУРКА ВО ДЕЛЧЕВО.
март 14 11:56 2018

Беровските културни работници DJ SENE  & DJ DIDO на сцена овој пeток во два различни клубови во Делчево.Бујрум 8 часовна журка мои Беровчани и сите останати, па и да смениме малку, дестинацијата е кај комшиите.Журката започнува во Аполон кафе со почеток во 22:оо, каде екстравагантноста и долгогодишното искуство во областа на ДЏ-ството, ке бидат преставени преку звуците на некомерцијалата од страна на нашиот познат уметник DJ SENE, потоа продолжуваме во Клуб Ривер со перформансите на DJ DIDO до раните утрински часови.Добар предлог да го започнете викендот и да се опуштите.

  Категории: