ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВРТОК ПРИЕМНИ ДЕНОВИ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БЕРОВО

ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВРТОК ПРИЕМНИ ДЕНОВИ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БЕРОВО
март 18 15:03 2022

Градоначалникот на општина Берово,  Звонко Пекевски,  ги информира граѓаните,  дека приемен ден за граѓаните ќе биде секој понеделник во временскиот период од 10:00 до 12:00 часот и секој  четврток во периодот од 08:00 до 11:00 часот,  кога секој што е заинтересиран за тоа, ќе може дa оствари средба со првиот човек на општината.

Пријавувањето за прием кај градоначалникот,  ќе се врши на Архива,  во зградата на општина Берово и на телефонскиот број 033/471-057.

  Категории: