Познат редоследот на Евровизија – Македонија настапува после Бугарија.

Познат редоследот на Евровизија – Македонија настапува после Бугарија.
април 04 02:11 2018

„Ај кју“ е бендот кој ќе ја претставува Македонија на Евросонг во Лисабон со песната „Lost and found“. Денеска беше откриен и редоследот на земјите учеснички кои ќе настапуваат во двете полуфинални вечери. Македонија е 11-та по ред. Пред нас настапува Бугарија, а после нас Хрватска.

Им посакуваме среќа на „Ај кју“ за влез во финале!

  Категории: