Позната македонска веледрогерија може да увезе 2,5 милиони дози вакцини „Фајзер” за една недела!

Позната македонска веледрогерија може да увезе 2,5 милиони дози вакцини „Фајзер” за една недела!
април 07 16:56 2021

Позната македонска веледрогерија можела и сè уште може да увезе 2,5 милиони дози вакцини „Фајзер”, дознава Плусинфо.За оваа можност се известени високи личности од државниот врв.

Веледрогеријата може да ги увезе вакцините по цена од 30 евра за една доза, или вкупно 75 милиони евра.Веледрогеријата е спремна да го обезбеди плаќањето преку сопствен партнер во банкарскиот сектор.Во случај да постои спремност за ова, вакцините на „Фајзер” преку оваа веледрогерија би стасале во рок од една недела, тврди порталот.

(Плусинфо)

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.