ПЕХЧЕВО ДОБИ СОПСТВЕНИ РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ.

ПЕХЧЕВО ДОБИ СОПСТВЕНИ РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЦИ.
мај 31 20:35 2020

Министерството за внатрешни работи излезе во пресрет на граѓаните на општинa Пехчево  и го одобри барањето за добивање на сопствени регистарски ознаки на возилата.Како што велат од Општината, конечно се реализира една иницијатива која подолго време беше желба на секој поединец во Пехчево, а денес ете тоа е веќе решено.

За Пехчево кодот на регистарските таблици ќе биде ПЕ.Одлуката за измена на Правилникот од областа на регистрација на возила беше објавена во Службен весник денес, на 31 Мај и ќе влезе во сила осмиот ден од неговото објавување. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.