ПЕТОК ДА СЕ ОПУШТИМЕ ВО РИВЕР КЛУБ

ПЕТОК ДА СЕ ОПУШТИМЕ ВО РИВЕР КЛУБ
април 16 20:15 2018

Нели ви е преку глава од живите свирки кои и не баш презентираат квалитетна музика, последните години постојано не преокупираат низ градовите а посебно во нашето Берово? Кога не може да се опуштиме тука, зошто да не се прошетаме до соседно Делчево, каде во петок има одличен музички настан со настап на нашиот добро познат ДЏ артис СЕНЕ.Еве еден предлог ако сте за џускање и опуштање, повелете на вечерна журка во клубот Ривер, местото кое ја негува електронската музика и квалитетите на електронскиот звук.Делчевци,Беровци,Пехчевци и сите други, дојдете да се изнажуркаме до раните утрински часови.

  Категории: