ОТВОРЕН ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ “СИЛУЕТ“ ВО БЕРОВО.

октомври 14 19:47 2018

Во една пријатна атмосфера и функционален простор, деновиве започна со работа фитнес центарот Силует кој се наоѓа на вториот кат во зградата на Народна техника во Берово.Најразличните програми за вежбање наменети за сите генерации и за секоја тежина, фитнес и аеробик, како и бодибилдинг вежби за посилниот пол, се достапни тука со цел да ги задоволи различните потреби на посетителите.Фитнес центарот е опремен со најсовремени справи каде на рсполагање стојат и бесплатни совети за вашето здравје.Како што вели професорот Љупчо Нешовски, сопственикот на центарот, тука сите коишто ќе се запишаат да тренираат имаат можност да добијат и индивидуален тренинг, а вашето вежбање ќе биде најпрво безбедно, а потоа ефективно.

Не трошете скапи лекови – купете ефтино здравје

Бидете фит, бидете во форма.

  Категории: