ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА ВО БЕРОВО УТРЕ ЌЕ ПОШУМУВА

ОПШТИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА ВО БЕРОВО УТРЕ ЌЕ ПОШУМУВА
април 13 14:41 2022

Ве известуваме дека општинската администрација во текот на утрешниот ден,ќе изврши пошувмување на терените кои беа зафатени со пожарите во 2021 година, заедно со општествено одговорни компании и ЈП Национални шуми.

Се замолуваат  граѓани кои имаат потреба од општинските услуги, да бидат стрпливи и своите потеби и барања да ги остварт следниот работен ден, односно во петок 15.04.2022 година.

Ви благодариме за разбирањето!

  Категории: