ОПТИКА ФОКУС БЕРОВО.

ОПТИКА ФОКУС БЕРОВО.
март 03 15:43 2021

Оптика „ФОКУС“ која се наоѓа на улицата „Маршал Тито“ во Берово, е единственато место во градот кое по пристапни цени со висок квалитет, ви нуди се за вашиот совршен вид.

Ниту со едно сетило од нашето тело, не добиваме толку информации како што тоа го добиваме со нашите очи. Само луѓето со оштетен вид знаат колку им недостасува добар вид. Да не дозволиме неповратно да се изгуби време во кое сме можеле да спречиме губење на видот.

Оптика „Фокус“ ви ги нуди следните услуги:

- брза изработка на очила
- изработка на високо квалитетни очила по рецепт
- оригинални очила од реномирани производители
- поправка на рамки
- сите видови контактни леќи и течности за одржување
- обука за контактни леќи ( ставње,вадење и одржување)
- одредување на диоптер компјутерски
- безконтактно мерење на очен притисок
		
		
	
						

																				
  Категории:
погледни повеќе вести

Поврзани вести