ОД ДЕНЕС ЦЕЛОСНА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМСКИ ПРЕДЕЛИ.

ОД ДЕНЕС ЦЕЛОСНА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ШУМСКИ ПРЕДЕЛИ.
август 03 09:12 2021

Од денеска стапува во сила целосна забрана за движење во шумските предели, соопшти владината прес-служба.

Владата апелира до сите граѓани да не се движат низ шумските подрачја во земјата, заради заштита на личната безбедност и заради спречување натамошно ширење на пожарите.

  Категории: