ОДРЖУВАЊЕТО НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2021 ЌЕ ЗАВИСИ ОД РАЗВОЈОТ НА КОВИД ПАНДЕМИЈАТА.

ОДРЖУВАЊЕТО НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2021 ЌЕ ЗАВИСИ ОД РАЗВОЈОТ НА КОВИД ПАНДЕМИЈАТА.
јули 02 17:48 2021

Порталот Малеш Нет упати прашање до градоначалникот Пекевски, за одржувањето на Етно плоштад фестивалот во Берово, кој е еднинствениот музички настан кој го краси нашиот град, а поради пандемијата претходната година беше одложен.

Според Пекевски, веќе е отпочнато планирање за организација на фестивалот, но се ќе завси од развојот на мерките и обврските што треба да се исполнат во протоколите од ковид пандемијата.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.