ОДРЖАНО ЖДРЕБУВАЊЕТО ЗА ПРЕСТОЈНИОТ МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ПИНГ ПОНГ „ЗЕГИН ОПЕН 2022“

ОДРЖАНО ЖДРЕБУВАЊЕТО ЗА ПРЕСТОЈНИОТ  МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО ПИНГ ПОНГ „ЗЕГИН ОПЕН 2022“
септември 14 18:50 2022

Во рамките на престојниот меѓународен турнир во пинг-понг„Зегин Опен 2022“, кој викендот треба да се одржи во Берово, денес беше извршено ждребувањето на натпреварувачите во сите четири категории кои се пријавени на турнирот.

Натпреварите на првиот меѓународен турнир во пинг-понг „Зегин Опен 2022“ започнуваат викендот на 17 и 18 Септември, во салата Македонски Бранители во Берово, а досега на турнирот се пријавени вкупно 76 играчи од Македонија, Бугарија, Грција, Србија и Косово.

Настанот е во организација на пингпонгарскиот клуб „Зегин“ од Берово, Пингпонгарската Федерација на Македонија и компанијата „Зегин“.

Еве ги во продолжение групите од ждрепката која се одржа попладнево.

Категорија Јуниорки:

Категорија Јуниори:

Категорија Сениори:

Категорија Сениорки:

  Категории: