ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА КОМБИНИРАНА ПРИКОЛКА

ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА  КОМБИНИРАНА ПРИКОЛКА
мај 02 15:05 2023

Се продава комбинирана приколка за трактор и култиватор, со комплетна инсталација, кардан, редуктор и кипер со нови гуми.

Цена: 500 евра

За подетални информации на телефон:

079 288-993

  Категории: