ОГЛАС: СЕ ПРОДАВААТ ДВА ПЛАЦА ВО БЕРОВО

ОГЛАС: СЕ ПРОДАВААТ ДВА ПЛАЦА ВО БЕРОВО
мај 19 00:29 2018

Се продаваат два плаца со КП 1302/6 со површина од 643м2 и Кп 1302/12 со површина 356м2 во КО Берово.Цената е поволна и по договор.За подетални информации лице за контакт Митко тел: 070 213 488

 

 

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.