ОГЛАС ЗА РАБОТА: ТАКСИ ШЛИВКА ИМА ПОТРЕБА ОД ТСКСИСТИ И ДИСПЕЏЕР

ОГЛАС ЗА РАБОТА: ТАКСИ ШЛИВКА ИМА ПОТРЕБА ОД ТСКСИСТИ И ДИСПЕЏЕР
август 04 23:49 2022

Такси компанијата “Шливката” која долго време е присутна со такси услуги на граѓаните во нашиот град, поради зголемениот обем на работа, има потреба од двајца таксисти и лице на работна позиција диспиџер.

Повелете сите заинтересирани, за повеќе информации на следниот број

Контакт :
📞072/213-138

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.