ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈАТА “ЕКЛЕКТИК” ВРАБОТУВА ДИСПЕЏЕР ВО БЕРОВО

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈАТА “ЕКЛЕКТИК” ВРАБОТУВА ДИСПЕЏЕР ВО БЕРОВО
јули 21 19:07 2023


Се бара диспеџер за работа во канцеларија во Берово за реномираната компанија „Еклектик“ која се занимава со висококвалитетни услуги во диспечирање на американскиот пазар. Кандидатот треба да поседува одлично познавање на англиски и шпански јазик.Претходно искуство во работата не е потребно. За подетални информации и пријавување, посетете го следниот линк:

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.