ОГЛАС:СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО БЕРОВО

ОГЛАС:СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО БЕРОВО
февруари 12 23:54 2019

Се продава плац со вкупна површина од 225м2. Поради тоа што на парцелата постоела индивидуална станбена зграда од 37м2, купувачот е ослободен од комуналии за таа површина. 

Локација: ул. Борис Кидрич,Берово (во близина на општината, веднаш до маркет Кулата) 

Цена: По Договор 
Контакт: Звонко 071-270-243