НАШИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ВЕЧЕРВА Е НА ЖИВА СВИРКА ВО РЕСТОРАНОТ МРС.

НАШИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ВЕЧЕРВА Е НА ЖИВА СВИРКА ВО РЕСТОРАНОТ МРС.
јули 04 16:29 2018

Како и секој четврток така и вечерва ако саката добра музика и уживање во добро препознатливата храна, нашата понуда е Ресторанот Мрс.Малешевските музички еснафи Жико, Ангел и Иван ќе се погрижат вашето расположение да го подигнат на ниво.Опуштете се со муабет, квалитетна храна и добри звуци, менито на ресторанот Мрс е секогаш спремно за вас.

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.