НАСТАНИ:ЖЕШКА ЖУРКА ПОСЛЕДЕНИОТ ВИКЕНД ЗА 2018 ВО LIFE CAFFE.

НАСТАНИ:ЖЕШКА ЖУРКА ПОСЛЕДЕНИОТ ВИКЕНД ЗА 2018 ВО LIFE CAFFE.
декември 25 15:16 2018

Life Cafe престојниот последен викенд од 2018 година е местото каде можете да уживате во квалитетните музички настани кои ги нуди локалот.Во ново руво и со нов ентериер, како и со нов концепт на журки, саботата вечер ќе настапи нашиот добропознат Дџ артист СЕНЕ, кој со неколкучасовен сет ќе ги почести сите присутни со звуците на некомерцијалната музика, а исто така добра идеја на денот на прославата на Нова година, локалот нуди дневно размрдување поточно дневна техно журка која започнува од 12 часот, каде исто така за музиката ќе биде задолжен Дџ СЕНЕ.Затоа дојдете да се изнаиграме и уживаме, да се опуштиме и дружиме во Life Cafe на градскиот плоштад во Берово.

  Категории: