НАД 100.000 ПРЕГЛЕДИ ПОБУДИ ИНТЕРЕС ИНТЕРВЈУТО НА БЛАГОЈ МЕХАНЏИСКИ ВО ЕМИСИЈАТА ВО ЦЕНТАР

НАД 100.000 ПРЕГЛЕДИ ПОБУДИ ИНТЕРЕС ИНТЕРВЈУТО НА БЛАГОЈ МЕХАНЏИСКИ ВО ЕМИСИЈАТА ВО ЦЕНТАР
јануари 27 00:10 2024

Интервјуто на Благој Механџиски минатиот месец во емисијата „Во Центар“ на Васко Ефтов, побуди голема гледаност со над 100.000 прегледи кај гледачите. Во интервјуто се претставени факти на повеќе теми од македонското општествено и бизнис делување, како и конекциите на господинот Механџиски во областа на спортот и врската со нашиот најдобар фудбалер Дарко Панчев при неговото заминување во италјанскиот фудбалски гигант Интер.

На овие и на уште многу теми, да се потсетиме на интервјуто, кое ќе го задржи вашето внимание до крај.

Во продолжение погледнете го видеото:

  Категории: