МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ НА ПЗУ ДР ВЕСНА МАРКОВСКА,НЕГАТИВЕН НА КОВИД 19.

МЕДИЦИНСКИОТ ПЕРСОНАЛ НА ПЗУ ДР ВЕСНА МАРКОВСКА,НЕГАТИВЕН НА КОВИД 19.
мај 09 20:55 2020

Негативни се резултатите кои штотуку пристигнаа од тестовите на медицинскиот персонал ПЗУ ДР Весна Марковска, матичниот лекар на заболената од Корона вирусот во Берово.

Еве ја и нејзината изјава.

Од името на ПЗУ Др Весна Марковска Ве известуваме дека медицинскиот персонал е негативен на covid-19,и дека нема никаква опасност по здравјето на пациентите кои изминатиот период ја посетиле ординацијата. Исто така Ве известуваме дека за Ваша и наша безбедност наредната недела нема да работи ординацијата.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.