МАСТРАФ МУАБЕТ: ПРЕКРАСНО ВИДЕО ЗА БЕРОВО СО ЕКСКЛУЗИВНИ МУАБЕТИ ОД НАШИОТ БЛАГОЈ МЕХАНЏИСКИ – ЗЕГИН.

МАСТРАФ МУАБЕТ: ПРЕКРАСНО ВИДЕО ЗА БЕРОВО СО ЕКСКЛУЗИВНИ МУАБЕТИ ОД НАШИОТ БЛАГОЈ МЕХАНЏИСКИ – ЗЕГИН.
април 19 18:53 2021

Во најновата епизода на Мастраф муабет, Благој Механџиски-Бари, или Зегин, како што неговите другари и пријатели го викаат од млади години, раскажува ексклузивни муабети за Берово.

Фајзер на гости во Берово.

Најдобрите приказни за мајсторијата на живеењето! За вкусовите, тајните состојки, екстарактите на убавината, визиите и сенсот за уметноста. Со најубавите луѓе, на најубавите места, онаму каде што дома си е навистина дома. Искрено, непосредно, и од душа Мастраф Муабет, ново поглавје на добра дружба.

  Категории: