Компанијата Зегин покровител на Фестивалот на дувачки инструменти во Пехчево

Компанијата Зегин покровител на Фестивалот на дувачки инструменти во Пехчево
јули 19 15:15 2022

Компанијата ЗЕГИН беше дел од 12-тото издание на Фестивалот на дувачки оркестри – Пехчево 2022,една од најреномираните културни манифестации во Малешевијата, која по 2 годишна пауза повторно се одржа на радост на сите присутни.

По тој повод, во периодот од 13 до 16 јули на плоштадот Св. Петар и Павле настапија многу реномирани музички ѕвезди од македонската естрада, а бројната публика од сите генерации уживаше во овие четири фестивалски денови.

  Категории: