КАРОЛИНА ГОЧЕВА, ШТЕКИЦИ И ДЈ СЕНЕ, ВЕЧЕРВА НА ETHNO SQUARE FESTIVAL БЕРОВО.

КАРОЛИНА ГОЧЕВА, ШТЕКИЦИ И ДЈ СЕНЕ, ВЕЧЕРВА НА ETHNO SQUARE FESTIVAL БЕРОВО.
август 25 13:10 2018

Во вториот ден на Плоштад фестивалот во Берово, вечерва пред беровската публика ќе се престави  Каролина Гочева која сите добро ја познаваме по својот прекрасен глас и убавиниа.

Се очекува голема посетеност на нејзиниот концерт, додека агендата започнува во 20 часот со настап на Оркестарот на народни инструменти при ДМУЦ,,Сергеј Михајлов,, Штип. Исто така вечерва на сцената ќе се престават и групата Штекици.

Од 1 часот почнува електронска игранка каде со свој сет ќе настапи ДЈ СЕНЕ.

  Категории: