ИНТЕРВЈУ СО ГОРАН АЛАЧКИ: НАШАТА ОПШТИНА Е МАЛА, НИЕ МОРАМЕ ДА БИДЕМЕ ЕДНО СЕМЕЈСТВО, ЗДРУЖЕНИ СИТЕ!

ИНТЕРВЈУ СО ГОРАН АЛАЧКИ: НАШАТА ОПШТИНА Е МАЛА, НИЕ МОРАМЕ ДА БИДЕМЕ ЕДНО СЕМЕЈСТВО, ЗДРУЖЕНИ СИТЕ!
октомври 03 20:25 2021

Погледнете го интервјуто со Горан Алачки кандидат за градоначалник на Берово, од партијата Интегра.

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.