ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД РАТЕВСКИ БАМБУРЦИ ОД АВТОРОТ ЈУГОСЛАВ БЕЛАДА- БЕРОВО 23.08.2022 ГОДИНА (ВТОРНИК) – 10:30 ЧАСОТ

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ ОД РАТЕВСКИ БАМБУРЦИ ОД АВТОРОТ ЈУГОСЛАВ БЕЛАДА- БЕРОВО 23.08.2022 ГОДИНА (ВТОРНИК) – 10:30 ЧАСОТ
август 19 15:28 2022

Почувствувајте го идиличното, идеалното и креативното спојување на паганскиот обред, со современиот танц на маските од Ратевските Бамбурци, прераскажан низ авторските фотографии на Југослав Белада, на изложбата , која ќе се одржи во Берово, на 23.08.2022 година  (вторник), во просториите на Бизнис инкубатор Берово, со почеток во 10:30 часот.

Изложбата ќе биде отворена  за посетители, од 10:30 до 17:00 часот.

  Категории: