ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА БЕРОВО ДО ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ДВОРИШТЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА БЕРОВО ДО ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ДВОРИШТЕ
ноември 12 20:16 2021

Општина Берово ги известува жителите на с. Двориште дека утре, 13.11.2021 година (сабота), ќе се вршат градежни работи на крак1, улицата во Чурилско маало кон центарот на селото, во периодот од 8:00до 15:00часот и од тие причини, улицата ќе биде во прекин за сообраќај.

Се молат мештаните да бидат стрпливи и да не ги користат своите возила во наведениот период, како би можело градежните работи да бидат успешно изведени.

Ви благодариме на разбирањето!

  Категории: