ИЗВЕСТУВАЊЕ:ПАНАЃУР ВО БЕРОВО.

ИЗВЕСТУВАЊЕ:ПАНАЃУР ВО БЕРОВО.
август 26 14:58 2018

Во деновите 26,27 и 28 Август поповод празникот на градот Голема Богородица, се организира панѓурски активности покрај кејот на реката Брегалница во Берово.Граѓаните ќе имаат можност по достапни цени да купат прозводи кои ќе бидат понудени на панаѓурот.Сите коишо се заинтересирани да откупат место и да ги изложат своите производи можат да се обратат на тел.070 697 158, лице за контакт Раман.

  Категории: