ИЗВЕСТВАЊЕ: ЗА ПРЕСТОЈНИОТ ТУРНИР ВО УЛИЧНА КОШАРКА

ИЗВЕСТВАЊЕ: ЗА ПРЕСТОЈНИОТ ТУРНИР ВО УЛИЧНА КОШАРКА
јули 30 01:46 2018

Поради големата заинтересираност на екипи од повеќе градови од Македонија за кошаркарскиот турнир Streetball Berovo 2018, кој ќе се одржи викендот што следи, се замолуваат сите пријавени екипи најдоцна до вторник 31.07.2018 година, да го потврдат своето учество со јавување на еден од организаторите.Однапред Ви благодариме.

 

Контакт за пријавување и информации:
Горан Каракутовски-КЕКИ – 077 600 363
Борис Двојаковски – 070 309 547, или

директно во редакцијата на Малеш Нет

тел:077 748 208

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.