Известување: Општина Берово отпочнува постапка за промена на режим на сообраќај на неколку улици

Известување: Општина Берово отпочнува постапка за промена на режим на сообраќај на неколку улици
ноември 29 13:27 2022

Се известувааат жителите на Општина Берово, дека во тек е отпочнување на постапка за промена на режим на сообраќај на ул. “Цветан Димов”, дел од ул. “Маршал Тито”, ул. “Белградска”, дел од ул. “Карпош” и дел од ул. “23 Август”- ромски рид во Берово, . односно определување на истите како еднонасочни улици.

Во интерес на навремено информирање, запознавање, како и разговор за продолжување на постапката, ги покануваме сите заинтересирани страни, на состанок, утре (среда), 30.11.2022 година, во просториите на Општина Берово, со почеток во 11:00 часот, за ул. “Цветан Димов”, дел од ул. “Маршал Тито”, ул. “Белградска”, дел од ул. “Карпош” и во 12:30 часот за дел од ул. “23 Август”- ромски рид.

Воведување на нов сообраќаен режим ќе придонесе кон намалување на сообраќајниот метеж, во централното градско подрачје и кон зголемување на безбедноста во сообраќајот.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.