ДЕНЕШНА АГЕНДА НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ ВО БЕРОВО.

ДЕНЕШНА АГЕНДА НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ ВО БЕРОВО.
август 26 16:07 2018

По успешните два дена, агендата на денешната фестивалска вечер исто така нуди програма која започнува во 20 часот а ќе настапат следните изведувачи:

Вечер следува фестивалот на детски песни Малешевско звонче, на кој со свои песни ќе се претстават нашите најмили звездички.

Звуците на рок музиката ќе бидат претставени од реномираната група Хотлајн, која на сите ни е добропзната по квалитетот и долгогодишното искуство по настапи и безброј фестивалски свирки.

Од 1 часот со свој сет ќе настапи ДЈ ДИДО.

  Категории: