Големо невреме го зафати Берово носеше сѐ пред себе- откорнати дрва го блокираа сообраќајот (ВИДЕО)

Големо невреме го зафати Берово носеше сѐ пред себе- откорнати дрва го блокираа сообраќајот (ВИДЕО)
август 25 17:23 2020

Големо невреме го зафати попладнево Берово. Истото беше проследено со силен пороен дожд и град во времетраење од 20-тина минути. Пред основното училиште „Дедо Иљо Малешевски“ во центарот на градот падна и дрво среде патот и сообраќајот се одвиваше отежнато.
Големо невреме го зафати Берово- дождот носеше сѐ пред себе- откорнати дрва го блокираа сообраќајот (ВИДЕО)