(ВИДЕО) НОВА ПЕСНА И ВИДЕО ЗАПИС НА ЈАШАР АЛИМАНОВСКИ

(ВИДЕО) НОВА ПЕСНА И ВИДЕО ЗАПИС НА ЈАШАР АЛИМАНОВСКИ
февруари 06 15:07 2022

Берово е препознатливо по врвните музичари и блех оркестри кои се белег на градот.Нивниот квалитет е препознатлив насекаде и секогаш достојно ја преставуваат нашата општина и државата насекаде на нивните настапи низ светот.Денес ви ја промовираме најновата песна на младиот Јашар, кој со своите другари музичари, деновиве сними видео запис за песната со наслов Амбиент.Навистина питома песна како што и доликува на Малешевијата, па еве во продолжение слушнете и погледнете ја најновата нумера на Јашар Алимановски, кој како и сите музичари уште од мали нозе се занимава со музика.