(ВИДЕО) НАТАША КОТЛАР ТРАЈКОВА И АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ ОД СМОЈМИРОВО: ПРЕГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА ТРЕБА ВЕДНАШ ДА ПРЕКИНАТ

(ВИДЕО) НАТАША КОТЛАР ТРАЈКОВА И АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ ОД СМОЈМИРОВО: ПРЕГОВОРИТЕ СО БУГАРИЈА ТРЕБА ВЕДНАШ ДА ПРЕКИНАТ
мај 19 02:36 2022

Наташа Котлар-Трајкова редовениот професор во Институтот за национална историја заедно со Александар Пандов претседател на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, при вчерашната посета на село Смојмирово во Берово поповод одбележувањето на 150 години од раѓањето на револуционерот Јане Сандански, посочија дека преговорите коишто Македонија ги води со Бугарија треба веднаш да се прекинат.

Во продолжение изјави во врска со оваа тема:

  Категории: