ВИДЕО: КРЕАТИВНОСТА НА МОМЦИТЕ ОД НИКОЛИНА КАРЕНТ

април 24 19:35 2018

Една прекрасна идеја на промоција и преставување на недопрените убавините на Малешевијата, поточно пределите на месноста Дабов Чукар и Грамадна во беровското село Двориште, од каде се гледа прекрасниот Пирин во соседна Бугарија.Групата енергични момци, кои секојдневно ги посетуваат овие предели, креираа навистина несекојдневна идеја, преку видео спот од нивната дружба и случки, музика и смеење, ја претставуваат слободата, дружењето а воедно и ретките глетки кои ги нуди Беровскиот регион.