ВИДЕО: Како реагираат Американци кога за прв пат ќе пробаат македонско јадење?

април 09 16:12 2018

Македоснката кујна за нас е најдобрата, но као на истата реагираат Американци?

Невладината организација „Link Across Macedonia”, направи мал експеримент и на Американци за првпат им даде да пробаат дел од најпознатите македонски рецепти како сарма, кукурек, шопска салата, слатко од смоква…

ИЗВОР: zase.mk
  Категории: