(Видео) Детското одморалиште во Берово денес како Чернобил

(Видео) Детското одморалиште во Берово денес како Чернобил
јули 27 13:10 2022

Детските одморалишта низ државата се оставени на забот на времето. Станува збор неколку одморалишта низ државата, а Гоце.мк го „посети“ одморалиштето Малешево во Берово.

Ова одморалиште денес изгледа страшно. Се гледаат спомени од некогашниот живот и забава во овој огромен објект на 4001 метри квадратни.

Објектот има ресторани, сместувачки капацитети, здравствен центар, игралишта и многу други придружни објекти. Сместен е во најубавата природа на Берово. Денес наликува на Чернобил. Погледнете како изгледа.

Извор: Гоце.мк

  Категории: